Gabi Firea, atac incendiar la Iohannis: 

Gabi Firea, atac incendiar la Iohannis: 

TRAFIC INTERNAȚIONAL DE COPII

0 168

Din aproape infinita memorie a internetului este scoasă o Gabriela Firea cu dezvăluiri incendiare despre preș. Walter Klaus Iohannes.
Într-o conferinta de presa la sediul central al partidului, Gabi Firea
(era purtatorul de cuvînt al PSD), a venit cu o serie de informatii potrivit carora Klaus Iohannis ar fi fost implicat in „trafic international de copii”.
Nu formulam acuzatii, dar ridicam semne de intrebare”, a precizat Gabi Firea. Aceasta a prezentat o serie de articole din presa potrivit carora in anii 1990, un copil al familiei Iliuț a rămas fără ambii părinti, moment in care o familie de canadieni, impreuna cu familia Iohannis, au reusit sa convinga bunica sa dea copilul. „Klaus Iohannis a facut presiuni”, a precizat Gabriela Firea.
„In 1992, sotii Iohannis si-au cumparat o casa cu 75.000 de marci germane, asta inseamna cam 574 salarii medii, o munca de aproape 147 de ani a unui profesor”, a mai declarat Gabriela Firea.

gabriela firea

„Nu m-am referit niciun moment la multimea familiilor oneste de romani care isi doresc un copil, dar nu il pot face, clarific faptul ca m-am referit la o alta multime: cetateni fara copii, care au fost implicati in traficul international de copii si care candideaza acum la presedintia Romaniei. Este vorba de o multime formata dintr-un singur individ – Klaus Iohannis”, a mai precizat Gabriela Firea.

„Domnia sa si sotia sa au fost implicati intr-o forma de adoptie internationala de copii. Sunt cuvintele dlui Iohannis, nu ale mele. Dl Iohannis spune ca, personal, a fost sofer, iar sotia domniei sale a facut doar traduceri, dar asta nu exclude fondul problemei: faptul ca a cunoscut fenomenul, faptul ca a fost in proximitatea unor copii in nevoie si faptul ca a inchis ochii si a mers mai departe dupa ce misiunea de sofer/traducator a fost indeplinita„, a mai declarat Gabi Firea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.