SIF Transilvania – 3 barosani amendați cu câte 11.000 de lei....

SIF Transilvania – 3 barosani amendați cu câte 11.000 de lei. Are balta pește!

0 201

ASF, supraveghetorului pieței de capital, a publicat pe portalul Bursei de Valori București faptul că Directoratul SIF Transilvania nu a efectuat în mod corespunzător (la dispunerea aceleiași ASF), modificările la ordinea de zi solicitate de acționari grupați în jurul fostului arbitru constănțean Constantin Frățilă, adversar în ultimii 7 ani cu Mihai Fercală în dispute legate de activitatea SIF-ului, dar și de societatea COMCM Constanța (CMCM).

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) i-a amendat pe membrii Directoratului SIF Transilvania
– Mihai Fercală (Președinte Executiv – Director general al Directoratului),
– Iulian Stan (Vicepreședinte Executiv – Director general adjunct al Directoratului) și
– Ștefan Szitas (membrul al Directoratului), cu câte 11.000 de lei, deoarece nu au respectat o decizie anterioară a Autorității privind completarea convocatorului AGA, la cererea unor acționari.

ASF arată că ordinea de zi a AGOA convocată pentru data de 27/28.04.2018 nu a fost completată corespunzător de către Directoratul SIF TRANSILVANIA SA, conform solicitării unui grup de acţionari care deţin împreună 5,000234% din capitalul social al societății, care au cerut completarea ordinii de zi cu puncte referitoare la completarea comisiei de numărare a voturilor exprimate în cadrul şedinţei A.G.O.A. şi pentru aprobarea pornirii unei acţiuni în răspundere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.