Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Dubai

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Dubai

0 136

Simona Halep a trecut cu bine optimile de finală ale turneului de tenis de la Dubai. Jucătoarea noastră a controlat în totalitate primul set al meciului din optimi, cu Lesia Tsurenko, câștigându-l, cu 6-3, după un adevărat spectacol.

Setul secund a foat mai echilibrat, dar experiența și determinarea Simonei au fost esențiale: Simona Halep (2 WTA) – Lesia Tsurenko (23 WTA),  6-3, 7-5, în optimi, la Dubai.

Românca a obţinut a 10-a victorie pe 2019, s-a calificat în faza sferturilor de finală şi îşi aşteaptă adversara din partida Aryna Sabalenka – Belinda Bencic. Câştigarea trofeului i-ar facilita mult Simonei revenirea pe prima poziţie WTA.

La puţin timp după ce a trecut de Lesia Ţurenko şi a obţinut calificarea în sferturile de finală de la Dubai, Simona Halep a mai primit o veste bună: Angelique Kerber (7 WTA) a fost eliminată în optimi, scor 7-5, 4-6, 0-6, de taiwaneza Su-Wei Hsieh (31 WTA).

Pentru calificarea în sferturi, Halep va fi recompensata cu un premiu de 59.960 de dolari şi cu 190 de puncte WTA.

În altă ordine de idei, apar informații despre o spectaculoasă revenire lângă Simona Halep! Unul dintre cei mai importanţi comentatori britanici, David Law, susţine că Darren Cahill se va întoarce lângă numărul doi mondial. Românca a încercat să-l înlocuiască pe Cahill cu belgianul Thierry van Cleemput, dar a încheiat raporturile cu acesta, după turneul de la Doha, în care Halep a cedat în finală.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.