Conspirația Big Pharma – Cea mai mare conspirație medicală a tuturor timpurilor:...

Conspirația Big Pharma – Cea mai mare conspirație medicală a tuturor timpurilor: Afacerea COLESTEROLUL MĂRIT

0 748
100 dollar bills, pills, and medicine containers
“Grăsimile şi Colesterolul nu Provoacă Infarct Miocardic iar Statinele nu Sunt Soluţia”

“Interviul șocant pe care vi-l prezentăm (difuzat pe TVR Cluj) va schimba întreaga paradigmă despre rolul colesterolului, dezvăluind mecanismul Big Pharma din spatele acestei afaceri mondiale de proporţii. Afirmaţiile sunt făcute de către unul dintre liderii a peste 60 de academii şi institute de cercetare ale lumii, profesor multidisciplinar, cercetător emerit în ştiinţă, inventator, autorul cărţii “Grăsimile şi Colesterolul nu Provoacă Infarct Miocardic iar Statinele nu Sunt Soluţia” publicată în anul 2016, Dr Paul Rosch.

Veţi afla noutăţi din povestea interzisă a statinelor şi colesterolului şi vom continua să dezvăluim cele mai cutremurătoare afaceri din istorie, în baza căreia, mulţi dintre noi, inclusiv eu, am fost înşelaţi, am fost puşi sub medicaţie continuă, situații din care corporaţiile farmaceutice prosperă de pe urma noastră

Trebuie să precizez că sub nicio formă această emisiune nu poate fi considerată un înlocuitor al consultului medical de specialitate iar opiniile prezentate aparţin exclusiv invitatului şi nu sunt opiniile mele sau ale televiziunii române. Voi continua prezentarea datelor biografice ale invitatului emisiunii, care sunt absolut impresionante, uimitoare, dovedind o activitate susţinută, încununată de succese, aprecieri, diplome, recunoaşteri internaţionale, articole şi cărţi publicate.

L-am cunoscut pe Dr Paul Rosch cu ocazia vizionării unui film documentar numit Naţia Statinelor partea 1 şi 2. Fiind vocea principală, alături de încă 12 invitaţi de mare notorietate, am căutat o adresă de contact, pentru a-i propune un interviu de lungă durată. Ceea ce am aflat din film a fost terifiant, dar ceea ce am aflat din interviul înregistrat prin skype a fost cu mult mai tulburător.”
Cristian Mureșanu, TVR Cluj
Vezi mai jos cele două părți ale emisiunii:

http://www.cunoastelumea.ro/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.