Pactul pentru migrație contestat de români la Palatul Cotroceni!

Pactul pentru migrație contestat de români la Palatul Cotroceni!

0 184
”Trădarea de țară în pacte se măsoară!”
 500 de persoane protestează, luni seara, în fața Palatului Cotroceni. Oamenii protestează față de decizia României de a semna Pactul ONU pentru migrație, scrie stiripesurse.ro.
S-au scandat lozinici împotriva președintelui Klaus Iohannis. Înainte de protestul de la Cotroceni, oamenii au manifestat și în fața sediului Ministerului de Externe, dar și în Piața Victoriei.
Ei spun că nu vor ca România să găzduiască migranți pe teritoriul ei. ”Trădarea de țară în pacte se măsoară!”, e unul dintre mesajele purtate de oameni la protest. „PE AICI NU SE TRECE!” este, de asemenea, un alt mesaj al protestatarilor.
PROTEST anti Pactul pentru migrație la Palatul Cotroceni: Sute de persoane scandează împotriva lui Iohannis
Protestul are loc în contextul în care Pactul global cu privire la migrații a fost aprobat oficial luni, la Marrakech (Maroc), după proclamarea verbală și tradiționala lovitură de ciocan, în fața reprezentanților celor aproximativ 150 de țări reuniți în conferință interguvernamentală.
Așa cum ActiveNews a informat,  România a fost reprezentată de o  delegație interministerială, formată din reprezentanții MAE, ai Ministerului de Interne și de ambasadoarea României din Maroc, Daniela Brândușa Băzăvan.
Avocatul Dan Chitic face un bilanț al acestui an, în care România nu a făcut decât să-și cedeze și fărâma de suveranitate care îi mai rămăsese.
De la cedarea reurselor României din Marea Neagră, prin adoptarea controversatei Legi Offshore, trecând prin boicotul masiv la adresa Referendumului pentru Familie, până la momentul de luni, când România a decis să fie prezentă în Maroc, la semnarea Pactului ONU pentru migrație, respins de alte state din Europa. Concluzia avocatului Dan Chitic:  „În ultimul an am fost martorii unui Consens al trădării naționale. Astăzi a devenit evident: întreaga noastră clasă politică a intrat definitiv și iremediabil în opoziție cu poporul român!”

Avocatul Dan Chitic: În ultimul an am fost martorii unui Consens al trădării naționale. Politicienii “noștri” au deschis calea migrației sistematizată, care va avea ca efect distrugerea tradițiilor noastre și a fibrei naționale - atât cât mai e

„Au cedat resursele;
Au boicotat referendumul pentru familie;
Au pactizat cu Sistemul crescându-le bugetul (constant, de la an la an);
Au renunțat la suveranitate in fața globaliștilor;
Au favorizat constant multinaționalele, bancile și capitalul străin;
De parcă nu era de ajuns, de azi politicienii „noștri” au deschis calea migrației sistematizata, migrație care va avea ca efect distrugerea tradițiilor noastre și a fibrei naționale – atât cât mai e.
Pierdut clasă politică – declar nulă!”,  a scris avocatul Chitic pe Facebook.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.