Fotbal : echipele românești s-au făcut de râs în Europa; șansele lor...

Fotbal : echipele românești s-au făcut de râs în Europa; șansele lor de a juca în grupele Europa League s-au diminuat!

0 204

Fotbalul românesc este la pământ! Cele două echipe românești calificate în play-off-ul UEFA Europa League au suferit eșecuri joi seară, 23 august, în meciurile din prima manșă, disputate în deplasare.
Campioana CFR Cluj a pierdut rușinos, cu 0-2, în fața luxemburghezilor amatori de la F91 Dudelange! Golurile umilinței au fost marcate de David Turpel (în minutul 67) și Danel Sinani (80’). Dacă va fi eliminată din competiție, CFR va intra în istoria UEFA Europa League, „contribuind” la calificarea în grupele întrecerilor continentale a primei formații luxemburgheze! FCSB a cedat cu scorul de 1-3 la Rapid Viena, austriecii punctând prin Christoph Knasmuellner (4’), Mario Sonnleitner (39’) și Stefan Schwab. Singurul gol al unei seri horror pentru echipele românești a fost opera atacantului francez Harlem-Eddy Gnohéré (în minutul 46).
Returul va avea loc joi, 30 august, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca și respectiv la „Arena Națională” din București. Câștigătoarele dublei manșe se vor califica în grupele competiției.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.