In plus,”Militzianul” Godina este si cam agramat…

In plus,”Militzianul” Godina este si cam agramat…

0 101

Nu-l citesc pe Godina. Pe „militzianul” cu acest  nume, vreau sa zic; caci cu acest nume or fi si oameni cumsecade si bine crescuti in orasul Brasov. Am auzit ca are un fel de blog cu care isi „sparie” sefii. Norocul lui că sefii din Politie care ar trebui sa-l dea afara, sunt „rotiți” repede si numai de el n-au timp…
Dar de ce sa-l dea afara? Simplu, pentru ca desi
 Politia – prin lege!- n-are voie sa faca politica, El, Godina, ca orice „militzian” din Cotzofarloaia,  exprima optiuni si atitudini politice transate, jignind grosolan zeci de mii de oameni, in opiniile alea stupide (ca cea de mai jos !) si care colcăie de un „antiPSD-ism”jegos! Militzianul asta cu vorbe putine, cand foloseste tastatura isi inchipuie ca ar putea fi „cineva” daca se da si simpatizant public cu pulimea din #Rezist… E treaba lui de civil. Dar abia dupa ce va fi dat afara din Politie pentru redactarea si asumarea unui text politic de militian prost. Si care nu e singurul !! Dar sa iei „la mishto” zeci de mii de cetateni din Bucuresti si din toata țara, pentru ca au participat la un Miting politic, autorizat cu toate stampilele de rigoare, chiar este o atitudine politica condamnabila pe care speram, va fi cercetata si tratata ca atare de conducerea Ministerul de Interne!
Iata textul ce poate fi citit si pe alte site-uri decat  blogul personal al „militianului”:  „Godină a spus că nu este uimit de ce s-a întâmplat sâmbătă, în Piața Victoriei, însă este convins că a doua oară social-democraților le va fi greu să strângă un număr atât de mare de manifestanți. Despre cei care au venit sâmbătă în Piața Victoriei, Godină a scris că i-a fost milă de ei...”

„Observ că mulți sunt foarte dezamăgiți de numărul mare de oameni care au fost prezenți astăzi la București, de prin toată țara. Nu prea înțeleg dezamăgirea asta. Eu aș fi fost dezamăgit dacă toți acei oameni ar fi venit acolo dintr-o convingere proprie atât de puternică încât să-i facă măcar să își achite singuri deplasarea și să o facă nechemați de nimeni.Aș fi fost dezamăgit dacă aș fi văzut că sunt acolo oameni de-a dreptul revoltați, oameni cu un anumit grad de cultură și de educație. Abia atunci m-aș fi întrebat ce-i în neregulă cu acei oameni. În schimb, am văzut niște oameni care îmi provoacă milă, oameni care s-ar fi bucurat și pentru simplul fapt că se plimbă cu autobuzul gratis și că au ocazia (poate unică în viață) de a vedea Bucureștiul. De ce aș fi dezamăgit?”

d.d.rujan, membru UZPR

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.