Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinale la Birmingham!

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinale la Birmingham!

0 140

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat, vineri seara, în semifinalele turneului de la Birmingham, din Marea Britanie, după ce s-a impus, în două seturi, cu 6-3, 6-2, în fața ucrainiencei Elina Svitolina, a 5-a jucătoare a lumii.
Mihaela Buzărnescu a învins-o de două ori în luna iunie pe Svitolina, pe suprafeţe diferite (zgură şi iarbă) , iar acum va juca, pentru prima dată, în semifinalele unui turneu WTA de categorie Premier.
,,Sunt foarte fericită cu jocul meu de astăzi. Chiar am reuşit să mă concentrez şi să joc bine. Am jucat atât de puţin pe iarbă în cariera mea, este bine, cu adevărat. Nu m-am gândit niciodată… dar poate că este un plus pentru mine faptul că am acest dar (n.r. – de a fi jucătoare de mâna stângă). În ţara mea se obişnuieşte ca dacă eşti stângace să te oblige să scrii cu mâna dreaptă, să joci cu mâna dreaptă. Tatăl meu nu i-a lăsat pe antrenori să facă asta. Şi sunt mulţumită acum!„, a spus Mihaela Buzărnescu.
În penultimul act, Buzărnescu o va întâlni, sâmbătă, pe Petra Kvitova, din Cehia. Aceasta a trecut, tot vineri, în sferturi, cu 6-1, 6-4, de germanca Julia Georges
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.