Fostul senator PNL Daniel Zamfir s-a înscris în ALDE. „PNL a devenit...

Fostul senator PNL Daniel Zamfir s-a înscris în ALDE. „PNL a devenit partidului și binomului”!

0 183
Fostul senator liberal Daniel Zamfir s-a înscris în ALDE, anunțul fiind făcut într-o conferință de presă ținută de Călin Popescu Tăriceanu și de fostul parlamentar PNL.
Senatorul PNL Daniel Zamfir, cunoscut ca inițiatorul Legii darea în plată, a plecat din PNL după ce conducerea partidului a decis, în luna martie, să propună excluderea sa în Consiliul Național. Zamfir l-a criticat pe Ludovic Orban și deciziile acestuia privind partidul.
”PNL a devenit partidului și binomului. Că sunt persoane la vârf care au fost șantajate, nu mă interesează”, a declarat Tăriceanu.

”Nu sunt aici pentru ca Ludovic Orban a decis acum trei luni să fiu exclus. Am rămas aceste trei luni pentru că am crezut că Ludovic Orban nu reprezintă vocea PNL, că el și camarila din jurul său reprezintă doar un derapaj”, a spus și Zamfir.Daniel Zamfir

​Am sperat că ai mei colegi liberali să corecteze derapajul lui Ludovic Orban și al camarilei lui. PNL a pierdut din cauza lui Ludovic Orban. Din apărătorul drepturile și libertăților oamenilor, PNL s-a transformat în apărătorul abuzurilor. Este cea mai neagră și rușinoasă eră a PNL”, a spus Zamfir.

”Am decis să vin alături de Călin Popescu Tăriceanu pentru că sunt convins că toți liberalii care iubesc democrația vor fi aici. Să nu căutați un troc dintre mine și domnul Tăriceanu, nu există. Nu am venit în ALDE pentru funcții”, a adăugat el.

Orban, după trecerea lui Zamfir la ALDE: Îngroașă rândurile firimituriștilor pe lângă Tăriceanu
Conjucturalul președinte PNL Ludovic Orban a declarat, referitor la înscrierea lui Daniel Zamfir în ALDE, că acesta „îngroașă rândurile firimituriștilor pe lângă Tăriceanu”, precizând că e bine că se clarifică cine sunt trădătorii, înaintea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului.
„Domnul Zamfir era în procedură de excludere. Biroul politic a propus excluderea domnului Zamfir, așa că mă miră că îngroașă rândurile firimituriștilor pe lângă Tăriceanu care se bucură să stea în sufrageria PSD și să se mulțumească cu firimiturile de la masa PSD”, a afirmat, pentru Mediafax, Ludovic Orban.
Întrebat cum vede faptul că Daniel Zamfir a spus, atunci când a anunțat duminică plecarea la ALDE, că singura șansă a liberalilor e să se unească sub conducerea lui Călin Popescu Tăriceanu, liderul PNL a răspuns: „Sub conducerea domnului Dragnea pentru că Tăriceanu nu e astăzi altceva decât fată în casă la PSD”.

.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.