Cupa Mondială, ziua a doua : Portugalia – Spania, meciul încântător al...

Cupa Mondială, ziua a doua : Portugalia – Spania, meciul încântător al debutului de competiție!

0 242

După categoricul 5-0, înregistrat de Rusia în disputa din deschiderea Mondialului, contra Arabiei Saudite, au urmat, în ziua a doua a competiției, cu meciuri mult mai echilibrate, două decise în ultimele secunde.

În primul meci al zilei, Uruguay a debutat cu dreptul la turneul final al Cupei Mondiale, după ce s-au impus, la Ekaterinburg, cu 1-0, în fața Egiptului. Unicul gol al partidei a fost marcat de Jose Gimenez, în minutul 90. Din selecționata nord-africană a lipsit, deși fusese dat pe foaia de joc, vedeta lui FC Liverpool, Mohamed Salah, aflat doar pe banca de rezerve!

A urmat al doilea meci, încheiat cu o surpriză, Iran reușind să câștige, la Sankt Petersburg, cu 1-0, în fața Marocului, în primul meci din grupa B. Marocanii au fost cei care au atacat mai mult, având câteva ocazii periculoase la poarta iraniană, însă asiaticii s-au apărat bine și au dat lovitura în extremis, prin golul marcat de Aziz Bouhaddouz, în minutul 90+5.

Cea mai spectaculoasă partidă de până acum, s-a jucat între Spania și Portugalia. Eroul meciului a fost Ronaldo, care a marcat de trei ori, iar Portugalia a condus cu 1-0 și 2-1, dar nu a fost suficient să câștige…Aceasta, deoarece Spania a întors scorul, având 3-2, după care Portugalia a alergat după egalare și a obținut-o! Golurile Spaniei au fost înscrise de Diego Costa 2 și Nacho. Un egal galonat și ordinea la finalul grupei se va decide în meciurile celor două super puteri fotbalistice cu cenușăresele Iran și Maroc.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.