4 ofertanti se lupta pentru concesionarea serviciului de intretinere a drumurilor publice

4 ofertanti se lupta pentru concesionarea serviciului de intretinere a drumurilor publice

0 250

Din acest an, serviciul de intretinere a drumurilor publice din judetul Brasov, inclusiv activitatea de deszapezire pe timpul iernii, va fi concesionat pentru o perioada de opt ani, fiind pentru prima data cand se hotaraste acest lucru. Pana acum se incheiau cu firmele respective contracte de prestari servicii, valabile un an de zile.


In vederea concesionarii, firmele interesate au putut depune ofertele pana saptamana trecuta. La expirarea termenului, membrii Comisiei de licitatii a Consiliului JudeteanJ Brasov au deschis plicurile continand ofertele respective (garantiile si documentatia). Potrivit vicepresedintelui Consiliului, Vasile Butaru, au fost acceptate ofertele a trei asociatii de firme si a unei companii individuale. Ofertele urmeaza sa fie analizate la sfarsitul acestei saptamani.


?


Ofertantii sunt: Argecom Pitesti, in asociere cu SC Drumart Bucuresti, Vectra, in asociere cu Eurostrada, si Grup Arcons, in asociere cu Compania Romprest Service Otopeni si compania individuala SC Gotic SA Brasov.

Comisia care se va intruni in aceasta saptamana va intocmi un punctaj, in urma evaluarilor facute, apoi va desemna castigatorul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.