101… mașini abandonate în evidențăa Poliției Locale Brașov”

101… mașini abandonate în evidențăa Poliției Locale Brașov”

0 165

101 de mașini se află acum în evidența Poliției Locale Brașov care sunt în acest moment abandonate pe domeniul public. Ele se află în diferite etape de procedură, în vederea ridicării și depozitării lor în spațiul special creat pentru acestea.

în zona Pieței Agroalimentare Stupini nouă mașini abandonate sunt gata de a fi ridicate de pe domeniul public, pentru că au fost parcurse toate formalitățile legale pentru identificarea proprietarilor și somarea/notificarea acestora. Unele dintre autovehicule sunt într-o stare avansată de degradare, ținând cont de faptul sunt blocate în zonă de foarte mult timp. Părăsite pe domeniul public nu sunt doar autoturisme, ci și rulote, dar și camioane fabricate îbcepând cu anii 1970.

Din totatul celor 101 mașini părăsite pentru 34 dintre acestea s-au parcurs toate formalitățile, însemnând: emiterea de somații, identificarea proprietarilor și o ultimă notificare din partea Primăriei, astfel că ele vor fi ridicate în următoarea perioadă. Totodată, doi dintre proprietari și le-au mutat singuri de pe domeniul public, iar mai mult de jumatate dintre mașinile abandonate sunt în faza de identificare sau la prima somație.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.