Zvonurile de azi – 9 martie 2020! Veștea la Primărie??? Covid-19 nu...

Zvonurile de azi – 9 martie 2020! Veștea la Primărie??? Covid-19 nu rezistă la alcoolul prost!!! Se închid școlile!?

1 128
Cartoon stick man drawing illustration of karate or kung fu high kick fight or training.

· Cică prin târg pe aici prin Brașov umblă un zvon teribil. Este cu iz de ”fake news” poate doar așa ca să vadă ce mai zic oamenii de pe stradă. Cică actualul Președinte al Consiliului Județean, Adi Veștea este încurajat direct de la Cotroceni de către Președintele Iohannis să candideze pentru funcția de Primar al Brașovului. Hopaaaa! Cum? Cine? Ce? Să facem un pic de analiză și să vedem ce o să fie dacă o să fie, că de știut ”Doamne ajută Covid-19” știe când o să fie alegeri locale. Dacă zvonul este confirmat, Veștea e ”pus” să-i ”pună pe fugă” pe băieții din PD-L. Și de la Primărie, și de la Consiliul Local, și de la Agenția Metropolitană. Adică curățenie la maxim! Dar asta mai însemnă ceva. Însemnă că pe sub masă s-au înțeles să aibe un candidat slab la Președinția Consiliului Județean. Posibil să-i ”deschidă” drumul lui Rasaliu de la PSD aka. ”Ciuma roșie!”. Dacă zvonul nu se confirmă, însemnă că trupele sunt gata de desant sub ”sabia” actualului Primar beneficiar al atitudinii ”pasiv-agresive” a electoratului, care poate rata o un nou mandat doar în două caz de condamnare penală ( mai are ceva nerezolvat pe rol pe la instanșele de judecată ). Hai cu ștampila! ·

· Se pare că virusului Covid-19 nu îi place alcoolul de proastă calitate. Face ravagii în Iran acolo unde religia nu este permisivă în ceea ce privește consumul de alcool, dar mai face ravagii și acolo unde alcoolul este de calitate superioară ( Italia ). Așadar, să închinăm un trântici, un matrafox, o gingirică, un beton, o rașpincă, un turbo-diesel, sau o bere ieftină la PET! Hai cu izoleta!

· Cică gânditorii din zona MAI-ului vor cere închiderea școlilor până după Paștele Ortodox. Mă simt prost, că eu din fragedă copilărie cântam ” Vine vacanța/ Cu trenul din Franța ”. Se dovedește că vacanța vine din China via Italia. Și acum cânt dar e târziu. Legenda spune că PSD-ul vrea ca odată cu școlile să se închidă și DNA-ul.

· Leul se duce la vale cu viteză, prefigurând o mică criză care ne paște. Să vedem acum cum stăm cu chiriile și ratele la bancă în euro. Brrrr, noroc că vine vara !

Dan Vîju

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.