Zotta vrea sa-i duca pe stegari in cupele europene

Zotta vrea sa-i duca pe stegari in cupele europene

0 87
Noul antrenor al FC Brasov vrea locul 7 pentru stegari la finalul campionatului. Fostul arbitru Constantin Zotta si-a propus chiar sa-i duca pe galbeni negri in cupele europene cat mai repede cu putinta. Pana atunci, Zotta vrea sa evalueze situatia de la club si sa pregateasca meciul de sambata cu Gaz Metan Medias.
Constantin Zotta este noul director executiv al FC Brasov. Fostul arbitru spune ca a venit cu un program care a fost pe placul patronului Ioan Neculaie, iar acesta din urma i-a satisfacut pretentiile lui Zotta. Fostul presedinte al Rapidului spune ca a gasit stabilitate financiara la clubul de sub Tampa si ca isi doreste sa-i duca pe stegari cat mai curand in cupele europene, insa mai mult ar fi extrem de dificil.
Galben-negrii au avut necazuri cu arbitrajul in ultima vreme, asa ca sosirea unui conducator de talia lui Zotta ar putea rezolva aceste probleme.
Noul director executiv spune ca arbitrii gresesc in toata lumea, dar ei vor trebui avertizati atunci cand gresesc impotriva stegarilor. Zotta spune ca in acest retur va evalua situatia de la club, dupa care va lua deciziile care se impun.
Pe termen scurt, Zotta isi propune un joc bun si puncte la Medias, iar la final de sezon ar vrea ca FC Brasov sa ocupe locul 7. Fostul director executiv, Ioan Stamatopol, nu mai ocupa nici o functie la club, desi va ramane aproape de echipa. Tot la capitolul plecari poate fi trecuta si cea a presedintelui Consiliului de Administratie, Gabi Mirceoiu, care a renuntat la functia de director sportiv deoarece avea restante salariale de mai multe luni.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.