Zona industriala extinsa la Brasov

Zona industriala extinsa la Brasov

0 69

Dupa cum va relatam zilele trecute, brasovenii au semnat niste proiecte de colaborare cu belgienii din zona Limburg. Principalul obiectiv al acestei cooperari este dezvoltarea zonei industriale din Brasov pana la aproximativ 1.000 de hectare.


Luc Ghys, reprezentant al Agen?iei de Dezvoltare a Regiunii Limburg – POM Limburg (Belgia), a declarat ca este nevoie de o planificare bine organizata realizata treptat si trebuie precedata de o simulare: „In mod ideal, aceasta simulare ar trebui inclusa in planificarea dezvoltarii Brasovului in urmatorii ani”.


Se pare ca se doreste realizarea acestei zone dupa standardele europene, astfel ca, acolo unde ea va fi situate nu vor exista locuinte.


„In Europa de Vest cand se planifica si proiecteaza zonele industriale, autoritatile iau in calcul si posibilitatea ca firma care administreaza zona industriala sa dea faliment in urmatorii zece ani de zile sau sa doreasca sa vanda. Din acest punct de vedere se fac contracte foarte serioase prin care se interzice vanzarea catre lanturile de vanzari en-detail, pentru ca zona respectiva este planificata ca una industriala”, a mai declarat Luc Ghys.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.