Zona Fagaras, promovata la nivel european

Zona Fagaras, promovata la nivel european

0 51

Zona Fagarsaului, Depresiunea Horezu si zona Vrancei vor pfi promovate la nivel european. In perioada urmatoare, in zonele amintite vor fi organizate targuri, expozitii si festivaluri, care sa promoveze atractiile turistice din aceste zone. O comisie de specialitate a analizat peste 30 de proiecte, din diferite colturi ale tarii, sub supravegherea unui observator al Comisiei Europene. In urma analizei, au fost alese 15 destinatii, care vor avea parte de promovare on-line pe site si promovare gratuita la standurile de turism.
Campania se va desfasura timp de sapte luni si va promova in mod special castigatoarele primelor 3 locuri. Castigatoarea primului loc va participa la trei targuri de turism si va avea un stand personalizat.
Destinatiile, care urmeaza sa fie promovate la nivel european, au fost alese dupa criterii stricte, impuse de Comisia Europeana. Conditiile impuse au fost ca aceste locatii sa nu fie traditionale, sa fie asigurata dezvoltarea durabila a turismului si, nu in cele din urma, sa fie organizate in aceste locatii evenimente culturale, targuri, expozitii sau festivaluri cu o anumita periodicitate.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.