Ziua Recoltei si Targul de Toamna la Brasov

Ziua Recoltei si Targul de Toamna la Brasov

2 1677

„Zilele recoltei“ sunt un eveniment festiv, in care producatorii de fructe si legume, dar si comerciantii de produse traditionale isi vor prezenta si vinde marfa in piete pe parcursul a doua saptamani, intre 17 si 20 septembrie. Printre comercianti va fi si un cioban care va face bulz dar vor fi si alte lucruri comerciale si de divertisment pentru brasoveni, anunta city managerul Miklos Gantz

Zilele Recoltei au debutat cu forfota si marfa din belsug in toate pietele din Brasov. In acest an, sarbatoarea va fi urmata imediat de Targul de Toamna. Cu aceasta ocazie, producatorii isi vor putea prezenta marfa, iar brasovenii vor putea cumpara dupa pofta si buzunar, in cantitati mai mici sau mai mari, fructele si legumele de care au nevoie in camari la iarna.
„Zilele recoltei“ sunt un eveniment festiv, in care producatorii de fructe si legume, dar si comerciantii de produse traditionale isi vor prezenta si vinde marfa in piete pe parcursul a doua saptamani, intre 17 si 20 septembrie. Printre comercianti va fi si un cioban care va face bulz dar vor fi si alte lucruri comerciale si de divertisment pentru brasoveni, anunta city managerul Miklos Gantz.
06111010-506398994In Piata Dacia au adus marfa multa peste 100 de producatori din Stupini si Tirgoviste care se lauda ca au mai si lasat din preturi cu ocazia Zilelor Recoltei . Nea Costica de la Colibasi nu mai conteneste sa-si pregateasca taraba.
Gospodinele au si inspectat tarabele in cautarea celor mai frumoase legume pentru zacusca.
Intre 25 septembrie si 5 octombrie, pe platforma de la Roman, urmeaza Tirgul de Toamna 2015, la care sint asteptati sa participe in jur de 20 de asociatii de producatori si intre 50 si 80 de producatori individuali mai mici.
Printre producatorii care si-au anuntat prezenta sint cei din Stupini, dar si din judetele Harghita, Arges, Prahova, Bacau si Dimbovita. Cei din Stupini, Tara Birsei si din Tirgoviste isi vor vinde produsele in trei corturi mari care vor fi amenajate pe platforma Roman, in timp ce restul producatorilor vor vinde direct din masini sau de pe paleti.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

  1. E dezastru cu acest târg de toamnă brasov. Urlă muzica populară in tot cartierul. Chiar și cu ferestrele inchise se aude. Vrei nu vrei, îți place sau nu, trebuie să auzi muzica populară la sonotul maxim. E bătaie de joc.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.