Ziua Portilor Deschise la Adapostul din Stupini

Ziua Portilor Deschise la Adapostul din Stupini

0 401

Zeci de copii brasoveni au avut grija cateva ore de patrupedele de la Adapostul din Stupini! Sambata, organizatia de protectie a animalelor „Milioane de Prieteni” a deschis pentru copii portile adapostului public. Si detinatorii de caini sunt asteptati la adapostul din Triaj si la cel din Stupini unde isi pot steriliza gratuit animalele de companie

Zeci de copii brasoveni au avut grija cateva ore de patrupedele de la Adapostul din Stupini! Sambata, organizatia de protectie a animalelor „Milioane de Prieteni” a deschis pentru copii portile adapostului public. Si detinatorii de caini sunt asteptati la adapostul din Triaj si la cel din Stupini unde isi pot steriliza gratuit animalele de companie.
De Ziua Mondiala a Animalelor Fara Stapan, foarte multi copii au venit sa socializeze cu cainii, sa ii plimbe in incinta adapostului si sa ii ingrijeasca pret de doua ore. Cadre 06:30!!! Pentru prestatia lor, la finalul activitatilor au primit diplome de voluntariat, in posesia carora au intrat si adultii care vin de ani buni in weekend sa aiba grija de cainii de la adapost.
La Brasov, situatia cainilor fara stapan nu este dramatica insa aproape 650 de patrupede sunt in prezent ingrijite in Adapostul din Triaj si cel din Stupini. Desi numai in luna martie au fost adusi la adapostul din Stupini 84 de caini iar 75 dintre ei au fost adoptati, nu toti brasovenii sunt convmaidanezi4insi de necesitatea sterilizarii.
Parteneriatul dintre Asociatia „Milioane de Prieteni” si Fundatia „Brigitte Bardot” a inceput acum 20 de ani. Lucrurile s-au indreptat in timp, insa este nevoie in continuare de educarea oamenilor si mai ales de sterilizare, spune Elodie Jerome, delegat Fundatia „Brigitte Bardot”.
Toti copiii au promis ca, de cate ori vor avea ocazia, vor reveni la adapost sa le ofere dragoste si atentie patrupedelor.
Si in parcul Nicolae Titulescu a fost organizata sambata o expozitie cu desene ale copiilor care au participat la ore de curs cu aceasta tematica. Membrii asociatiei au impartit flyere de promovare a adoptiilor din Adapostul Public si de informare in privinta sterilizarii gratuite si microciparii cainilor cu stapan.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.