Ziua Internațională Yoga a fost marcată ieri și la Brașov

Ziua Internațională Yoga a fost marcată ieri și la Brașov

0 186

O parte din yoghini brașoveni au participat la antrenamentele pentru minte și corp preț de aproape două ore în Piața Sfatului. Îmbrăcați în alb, simbolul purității, cursanții au meditat și exersat posturile care, spun ei, le permit să atingă desăvărșirea fizică, mintală și spirituală

O parte din yoghini brașoveni au participat la antrenamentele pentru minte și corp preț de aproape două ore în Piața Sfatului. Îmbrăcați în alb, simbolul purității, cursanții au meditat și exersat posturile care, spun ei, le permit să atingă desăvărșirea fizică, mintală și spirituală.

Cu toții avem aceleași dorințe, contează însă ce facem pentru a le pune în practică, spun yoghinii.
Cei care practică yoga de mulți ani spun că și-au descoperit o altă latură a personalității prin introspecțiile profunde pe care le pun în practică în timpul meditațiilor.

„Nu mai existpă ură nu mai există supărare indiferent ce se întâmplă în jurul nostru devine frumos pentru că totul este pentru noi, nimic împotrivă ”, spun yoghinii.
Cei mai mulţi yoghini practică yoga pentru relaxare şi eliminarea stresului cotidian, în scop terapeutic, pentru eliminarea durerilor de spate sau de articulaţii, cât şi pentru forma de mişcare pe care o oferă.

Practicanţii cu experienţă spun însă că yoga este un stil de viaţă care echilibrează latura emoţional-mentală şi ajută la dobândirea liniștii sufletești și la evoluția spirituală.
Ziua Internațională Yoga se celebrează în România din 2016.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.