Ziua Iei a fost sărbătorită și de… Jackie Chan.

Ziua Iei a fost sărbătorită și de… Jackie Chan.

Jackie Chan, celebrul actor care conform wikipedia este  comediant, regizor, producător, expert al artelor marțiale, scenarist, antreprenor, cântăreț și cascador originar din Hong Kong a sărbătorit ziua iei românească.  Dincolo de averea sa fabuloasă – unii spun că este vorba de de peste două sute de milioane de euro, Jackie Chan a dorit să sărbătorească ia românescă.
Alături de el a fost și una din cele mai frumoase actrițe, Ziyi Zhang.
Acesta în filmele sale, este cunoscut pentru stilul acrobatic de luptă, sincronizarea sa comică, folosirea armelor improvizate și cascadoriile sale inovative.

Cichi Chan –numele pe scurt din China, oricum cam dificil de tradus exact –  este actor din anii 1960 și a apărut în peste 100 de filme.
Chan a obținut stele pe Hong Kong Avenue of Stars și pe Hollywood Walk of Fame. În 2016 a primit Premiul Onorific Oscar.
Fiind un simbol cultural, Chan a fost pomenit în diverse cântece pop, desene animate și jocuri video. El este și un solist de operă,

Chan este de asemenea și un cântăreț de Cantopop și Mandopop, lansând mai multe albume și cântând o mare parte din piesele de generic ale filmelor în care a jucat.

Jackie Chan și-a dezmoștenit fiul pentru că nu muncește suficient

Merită amintit că actorul intenţionase să-și împartă averea în două, jumătare revenind familiei sale şi jumătate organizaţiilor caritabile.
Apoi, s-a răzgândit!

Fiul său Jaycee, care a crescut bucurându-se de veniturile mari ale tatălui său, s-a trezit cu ochii în soare, fiindcă Jackie îl consideră totuși capabil să îşi câştige singur banii. ,,Prietenilor săi nu le vine să creadă că Jackie şi-a lăsat familia pe drumuri, dar el este obsedat de muncă şi crede că toată lumea trebuie să pună osul la treabă pentru a trăi.
Jaycee a aflat astfel că, dacă nu e capabil să îşi câştige banii, nu îi va risipi pe ai tatălui său”, a mai spus sursa.

Jackie Chan s-a însurat cu mama lui Jaycee în 1982.
Singurul lor fiu s-a născut în acelaşi an. Tânărul Jaycee a încercat să calce pe urmele tatălui său, lansându-se atât în muzică, cât şi în actorie. De-a lungul anilor, băiatul lui Chan a apărut în 20 de filme, dar nici unul nu s-a bucurat de prea mult succes. Cel mai recent – spun cei de la Libertatea – proiect al său, ,,Double Trouble”, a încasat mai puțin de 10.000 de dolari. 

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.