Ziua Fortelor Aeriene Romane

Ziua Fortelor Aeriene Romane

0 131

Vineri, 20 iulie 2007, la sarbatoarea ortodoxa a Sfantului Proroc Ilie Tesviteanu, patronul Fortelor Aeriene si al aviatiei din tara noastra, aviatorii? Unitatii Speciale de Aviatie a Ministerului Administratiei si Internelor sarbatoresc Ziua Aviatiei.


Toate unitatile din subordinea Statului Major al Fortelor Aeriene vor celebra evenimentul prin ceremoniale militare si religioase, zboruri demonstrative, concursuri sportive, simpozioane si activitati specifice traditiei militare.


Cu ocazia Zilei Fortelor Aeriene Romane, la Monumentul Eroilor Aerului din Bucuresti, de pe Bulevardul Aviatorilor, va avea loc incepand cu ora 9.00 un ceremonial militar si religios, iar o formatie alcatuita din noua elicoptere IAR 330 SOCAT, de la Baza 90 Transport Aerian, va survola zona Aviatorilor, dinspre Palatul Victoria catre Piata Presei.


La eveniment au fost invitati oficiali romani si straini, reprezentanti ai Ministerului Apararii, ai asociatiilor de veterani de razboi si ai autoritatilor locale, cadre militare in rezerva.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.