Ziua Distinșilor Vizitatori a Exercițiului multinațional al Forțelor pentru operații speciale Carpathian...

Ziua Distinșilor Vizitatori a Exercițiului multinațional al Forțelor pentru operații speciale Carpathian Eagle 2020

1 61

Ziua Distinșilor Vizitatori a Exercițiului multinațional al Forțelor pentru operații speciale „Carpathian Eagle 2020” va avea loc vineri, 25 septembrie, începând cu ora 11.30, la Centrul Național pentru Instruire Întrunită (CNIÎ) „Getica” de la Cincu, județul Brașov.

Jurnaliștii interesați să ia parte la eveniment sunt rugați să transmită informațiile necesare acreditării (nume, prenume, instituția media de care aparțin și numărul carului de reportaj) până joi, 24 septembrie, ora 14.00, la adresele de e-mail aivanof@mapn.ro și ivanof_alex@yahoo.com.

Reprezentanții mass-media vor fi așteptați vineri, 25 septembrie, între orele 10.00 și 11.00, la sediul CNIÎ din localitatea Cincu, având asupra lor un document de identificare personală și legitimația de presă, precum și materiale de protecție sanitară. Persoană de contact: maior Alexandru Ivanof, tel. 0771 214 125.

Peste 200 de militari din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord și Turcia, în cooperare cu structuri ale Ministerului Apărării Naționale, participă cu mijloace de luptă terestre și aeriene, în perioada 14 – 26 septembrie, la Exercițiul multinațional al Forțelor pentru operații speciale (FOS) „Carpathian Eagle 2020”, ce se desfășoară în Poligonul Cincu.

Scopul exercițiului este de a antrena structurile FOS pentru planificarea, organizarea, conducerea și executarea unei operații speciale independente, pe baza unui scenariu fictiv.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.