Ziua Copilului cu Hippo si prietenii sai

Ziua Copilului cu Hippo si prietenii sai

0 139

Hippo si prietenii sai invita toti copiii sa sarbatoreasca impreuna 1 iunie, Ziua copilului, in Parcul N. Titulescu, incepand cu ora 11.00. „Ziua Copilului cu Hippo si prietenii sai” este un eveniment organizat de Asociatia Colors in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, reteaua CAN, FAST, Edu for All, Caritas, G.I.L. Corona, Biblioteca G. Baritiu, Muzeul Casa Muresenilor si sustinuta de iubescbrasovul.ro, Adevarul de seara si stiribrasov.ro.
Organizatorii au pregatit o stafeta pe echipe, jocuri, ateliere de miscare, ateliere artistice si de creativitate. Evenimentul va avea loc intre orele 11.00-15.00 si este destinat copiilor din gradinite si scoli generale.
Stafeta culorilor cuprinde probe sportive si distractive si este organizata pe doua grupe de varsta: 5-11 ani si 12-15 ani. Copiii concureaza in echipe de 6 persoane, pe grupa de varsta dorita, la final fiind premiate echipele castigatoare ale locurilor I-III, prima grupa concurand de la ora 11.
In cazul in care vremea va fi nefavorabila, activitatile se vor desfasura intr-o alta locatie, care va fi anuntata. Programul complet al activitatilor precum si modificarile aparute le gasiti pe www.facebook.com/asociatiacolors, sectiunea events.
Inscrierea se face pe site-ul Asociatiei Colors www.plinideidei.ro sau in parc, cu jumatate de ora inaintea inceperii stafetei. Tot pe site se afla si Regulamentul si formularul de inscriere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.