Ziua cercetatorului si proiectantului roman

Ziua cercetatorului si proiectantului roman

0 114

?


??????? Astazi este ziua nationala a cercetatorului si a proiectantului. Desi cercetarea, ca multe alte domenii de interes intelectual, se afla la pamant in tara noastra, posibilitatile de finantare fiind minime si mai mult inexistente, totusi exista o zi a celor care si-au dedicat viata acestor domenii. Cu aceasta ocazie Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica va organiza, la complexul expozitional Romexpo,simpozionul „Competivitate prin Cercetare-Dezvoltare si Inovare”. Pentru acest eveniment si-au mai adus contributia si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului – Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Patronatul Roman din Cercetare si Proiectare din Romania, Academia Romana si Federatia Sindicatelor Lucratorilor din Cercetare si Proiectare din Romania.


??????????? Printre invitatii acestui eveniment se vor numara: oficialitati ai Administratiei Prezidentiale, ai Parlamentului Romaniei si ai Guvernului Romaniei, precum si numerosi cercetatori si proiectanti din unitatile si institutiile de profil ale sistemului academic si universitar.


??????????? Ziua de 19 noiembrie coincide cu ziua de nastere a savantului Roman George Emil Palade, laureat al Premiului Nobel.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.