Zilele Trainingului la Brasov

Zilele Trainingului la Brasov

0 217

In perioada 21-25 mai, la Brasov se vor desfasura “Zilele Trainingului”- 30 de conferinte tematice in domeniul resurselor umane si sesiuni demonstrative de training.


Zilele Trainingului este un eveniment ce promoveaza si dezbate serviciile de resurse umane dezvoltate de specialistii din domeniu si adaptate pentru personalul din intreprinderi, in conformitate cu realitatile mediului de afaceri sau a celui tehnico-economic in care isi desfasoara activitatea.


Singurul eveniment de acest tip din regiune, Zilele Trainingului 2007 isi propune sa atraga mai mult de 20 de furnizori de servicii si consultanti in resurse umane si cel putin 100 de participanti la conferintele tematice si la sesiunile demonstrative de training, dar si un numar mai mare de vizitatori pentru discutii si match-making profesional in standurile amenajate.


Centrul de afaceri Leumi Bank din Brasov si Centrul de Training Redis din Rasnov vor gazdui in perioada 21-25 mai 2007 sectiunile si activitatile specifice tematicii fiecareia dintre cele 5 zile.


La cererea participantilor vor fi dezbatute si subiecte de actualitate, referitoare la analiza puterii de munca, a factorilor de stress si imbolnavire a personalului prin excese profesionale, problema realizarii de retele regionale autohtone de traineri, in schimbul importului de astfel de retele, semnificatia si importanta diplomelor emise de diferite institutii de instruire si consultanta etc.


?


Programul evenimentului


In cadrul “Zilelor Trainingului” se vor desfasura conferinte tematice si sesiuni demonstrative de training avand urmatoarele tematici:


Sesiuni in-door: Centrul de afaceri Leumi Bank din Brasov:


21 mai – Ziua managementului de resurse umane


22 mai – Ziua motivarii personalului


23 mai – Ziua evaluarii competentelor si valorilor personale sau de grup


24 mai – Ziua modelelor de dezvoltare personala si profesionala


Sesiuni out-door: Centrul de training si consultanta Redis din Rasnov:


25 mai – Ziua trainingului outdoor si activitatilor pentru motivare si coeziune a echipei.
Accesul participantilor este deschis tuturor persoanelor si reprezentantilor oricarui tip de organizatie si se va face pe baza de inscriere nominala, in portalul CorporateEvents.ro, prin e-mail sau telefon.
Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.