Zilele Recoltei la Brasov

Zilele Recoltei la Brasov

0 86

Pietele agroalimentare din Brasov s-au imbracat in straie de sarbatoare cu ocazia recoltelor care au fost deja stranse si au ajuns pe tarabele comerciantilor spre deliciul musteriilor.
Cu ocazia fructelor si legumelor care se aduna din abundenta in aceasta luna a anului, preturile vor fi mult mai mici, lucru care nu poate decat sa le bucure pe gospodinele care vor sa-si ticseasca camara de bunatati.
Pe langa produsele de sezon, brasovenii se vor putea delecta cu must, mititei si alte produse din carne facute pe gratar, iar in Piata Astra va putea fi mancat bulzul traditional din Bran.
„Zilele Recoltei” se vor desfasura din data de 29 octombrie pana pe data de 4 octombrie si vor aduna la Brasov peste 300 de producatori, in special legumicultori, din Brasov, Galati, Buzau, Prahova si Covasna.
Mai mult, in piata din Triaj a fost amenajata o piata ambulanta cu produse de sezon, iar in Noua este deja o piata temporara unde au fost instalate 16 tarabe.
„Speram ca oferta foarte diversificata si de buna calitate va face ca si preturile produselor care vor fi comercializate sa fie cat mai bune pentru brasoveni. Oricum, producatorii promit ca vor practica preturi mai mici decat de obicei, mai ales ca brasovenii si-au exprimat aceasta dorinta. Totodata, speram ca oamenii vor veni in piete pentru a-si face aprovizionarea de toamna”, a declarat viceprimarul Miklos Gantz citat de Buna Ziua Brasov.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.