Zilele JAZZ-ului Romanesc

Zilele JAZZ-ului Romanesc

0 123

Vineri, 25 noiembrie incepe festivalul „Zilele JAZZ-ului Romanesc” la Centrul Cultural REDUTA din BraÈ™ov. Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala AS CULT Brasov in parteneriat cu Centrul Cultural Reduta si Zile si Nopti.
Ideea acestui festival a plecat de la promisiunea unui concert aniversar Johnny Raducanu la Brasov si din dorinta de a ii avea pe scena de la REDUTA pe unii dintre reprezentantii celor trei generatii de muzicieni romani de jazz. Din pacate maestrul Johnny Raducanu nu a mai gasit puterea de a fi printre noi.
Ca atare vineri, 25 noiembrie, ne va incanta maestrul Marius Popp si mult mai tanarul chitarist Marius Pop impreuna cu formatia sa. Sambata vor evolua cu programe inedite Mike Godoroja&The Blue Spirit si Pedro Negrescu ”The Bridge of Friendship”. Ultima seara va fi deschisa de o formatie care va reprezenta Brasovul, Vega Band, ultimul ”cuvant” avandu-l Mircea Tiberian care ii va avea alaturi pe brasoveanul Michael Acker la bas, Laurentiu Zmau la tobe si tanara solista Nadia Trohin. Prezentatorii acestui eveniment vor fi cunoscutii Florian Lungu si Jenny Braescu.
Abonamentele se pot procura exclusiv pe www.dealmania.ro la pretul promotional de 60 de lei. Biletele se pot achizitiona de la Cafeteca si Centrul Cultural REDUTA la pretul de 30 de lei/seara.
Programul festivalului:
Vineri, 25 noiembrie
• ora 19 – MARIUS POPP – AMPLITUDE
Mariu Popp – pian, Mihai Sebastian – saxofon
• ora 20,15 – MARIUS POP ELECTRIC PROJECT
Marius Pop –chitara el., Alex RacoviÈ›a – claviaturi, Vlady Sateanu – chitara bas, Marcel Moldovan – tobe
Sambata, 26 noiembrie
• ora 19 – MIKE GODOROJA& BLUES SPIRIT
Mike Godoroja – voce, Alex Vișan – chitara el., ac., buzuki, Luca Marius – chitara el., ac., mandolina, dulcimer, banjo, claviaturi, Sabin Țaranu – chitara bas, Vali Vatuiu -tobe
• ora 20,15 – PEDRO NEGRESCU – THE BRIDGE OF FRIENDSHIP
Mihail Yosifov – trompeta, Vasili Spassov – pian, Pedro Negrescu – contrabas, Hristo Yotsov – tobe
Duminica, 27 noiembrie
• ora 19 – VEGA BAND
George Șomu – saxofon, Leo Ion – chitara el., Florin Balan – claviaturi, Tiberiu Back – chitara bas, George Tohat – tobe
• ora 20 – MIRCEA TIBERIAN TRIO
Mircea Tiberian –pian, Michael Acker – contrabas, LaurenÈ›iu Zmau – tobe, Nadia – voce
Prezinta: FLORIAN LUNGU si JENNY BRAESCU

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.