„Zilele Hobby Construct”- festival de zbor cu aeromodele

„Zilele Hobby Construct”- festival de zbor cu aeromodele

0 72

Centrul de agrement pentru copii si tineret din Sacele si Aerodromul „Iosif Silimon” din Sanpetru organizeaza cea de-a IV-a editie a Festivalului de Zbor cu Aeromodele „Zilele Hobby Construct”, intalnire traditionala a pasionatilor de aeromodele.


Activitatea se va desfasura pe aerodromul sportiv „Iosif Silimon” din Sanpetru, in perioada 3-5 august 2007. Conducerea aeroclubului ofera si de aceasta data accesul gratuit la pista de zbor, locul de campare si spatiul pentru spectatori.


Organizatorii vor fi prezenti pe aerodrom din data de 2 august 2007. Incepand cu dimineata de vineri, 3 august se inregistreaza pilotii participanti si statiile de radiocomanda, se aseaza tabara de corturi si se poate zbura pana la lasarea intunericului.


Sambata, 4 august, va fi zi de zbor, constituindu-se si AMG-ul (Asociatia Mancatorilor de Gulas). Dupa orele 14.00 se instituie interdictie de survol deasupra ceaunelor cu gulas. Cina va fi urmata de focul de tabara.


Duminica, 5 august, la ora 10.00 se va face poza colectiva si se vor inmana diplomele de paticipare. Se va putea zbura pana la orele 16.00, cand se vor elibera statile RC si se va ridica tabara.


Acest festival poate contribui nu numai la dezvoltarea sportului, dar va putea avea o amploare deosebita incat sa fie cunoscut cat mai bine in tara.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.