Zilele Brasovului – o cheltuiala fara rost

Zilele Brasovului – o cheltuiala fara rost

0 151

Daca in anii trecuti vremea urata a fost o scuza pentru faptul ca nu se intampla mai nimic, in acest an Zilele Brasovului au debutat cu soare. Degeaba. Cei care au dorit sa se distreze cu aceasta ocazie, au avut noroc cu terasele de pe strada Republicii, care n-au insa nicio legatura cu manifestarea decat ca recalama pentru asa zisele Zile ale orasului au adus turistii in centru.
In Piata Sfatului s-a organizat o piata de flori la ghiveci, care ar putea fi vandute oriunde in oras, chiar am putea face o piata specializata, daca renuntam la unul din zecile de straturi de asfalt, puse de minimum doua ori pe an in acelasi loc. Pe Michael Weiss, intr-o parte s-a incropit un aprozar iar in cealalta parte o zisa ulita a vinului.
Mai sus, o zisa ulita a ONG, cu o taraba de unde priveau in gol trei adolescente derutate.
In zona Parcului Central, comercianti de tot felul vindeau bratari din margele, brelocuri si alte chestii de “arta autentica”.
Noroc cu concertele care salveaza situatia si cu Junii care Duminica vor defila prin centru, pretext pentru junul Scripcaru sa-si promoveze calul.
Cu aceste Zile si cu niste ditamai bolovanii care au impanzit orasul vor democrat liberalii sa isi faca reclama. Nu-i de mirare ca deputatul Puchianu, in loc sa-si plimbe familia in Piata Sfatului si sa-si cumpere jucarii din lemn (material pentru care are o mare pasiune) s-a dus sa masoare groapa de pe amplasamentul aeroportului, cu gandul ca doar-doar nu se face, ca adversarii sai chiar au cu ce se lauda, o investitie deosebita nu un stand cu banane si capsuni. Faza e ca Aeroportul se face, a sosit scrisoarea de confirmare de la Comisia Europeana. Cat despre domnul deputat, ar fi fost mai bine sa pozeze cum se asfalteaza pe ploaie. Cu premeditare. Asa s-a facut in noiembrie 2007 si imediat dupa topirea zapezii ti-era mila si de tanc sa-l plimbi pe arterele Brasovului. In alte orase se folosesc tehnologii moderne pentru cresterea rezistentei. Dar la noi nu-i nevoie. E mai bine sa fie de lucru non-stop, sa vada lumea ce gospodari sunt pedelistii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.