Zile pline de sport la Brașov: handbal, baschet și volei feminin

Zile pline de sport la Brașov: handbal, baschet și volei feminin

1 137

Vor fi patru zile pline de sport la Brașov în acest weekend. Zile în care mai multe echipe ale noastre vor juca meciuri importante.

Handbal: după înfrângerea la limită de la Baia Mare, Corona Brașov are nevoie de victorie în partida de acasă, cu Târgu Jiu. Meciul e sâmbătă de la ora 17.00, la Sala Sporturilor D. P. Colibași.

Baschet: echipa masculină Corona Brașov începe meciurile oficiale cu turul de calificare în Cupa României. La turneul de la Brașov vor participa trei echipe: CSO Voluntari, Laguna Sharks București și, desigur, Corona Brașov. Meciurile echipei Brașovului sunt vineri (cu Voluntari) și duminică (cu Laguna Sharks).

Meciul de sâmbătă (Laguna București – CSO Voluntari) va începe după finalul meciului de handbal. Toate partidele se desfășoară în Sala Sporturilor D. P. Colibași (vineri și duminică de la ora 19.00, sâmbătă de la 20.30).

Voleiul feminin joacă de joi pînă sâmbătă în ”Cupa Corona”:

 JOI, 14 septembrie

 ORA 13:00 – Sala Sporturilor D.P. Colibași

 CSM Corona Brașov – CSU Medicina Târgu Mureș

 ORA 14:00 – Sala Metrom

CSM Constanța – FC Argeș

 Vineri, 15 septembrie

 ORA 12:00 – Sala Metrom

 FC Argeș – CSU Medicina Târgu Mureș

 ORA 15:00 – Sala Metrom

 CSM Corona Brașov – CSM Constanța

 Sâmbătă, 16 septembrie

 ORA 11:00 – Sala Metrom

 CSM Constanța – CSU Medicina Târgu Mureș

 ORA 13:30 – Sala Metrom

 CSM Corona Brașov – FC Argeș

Trei sporturi, trei ocazii excelente să vedeți specacol. Iar prezența suporterilor la meciuri este, ca de obicei, foarte importantă.

D.D.

COMENTARII

  1. La baschet,cu actualul antrenor, se prefigurează doar spectacolul înfrângerii !?! păcat de șansa Coronei , aceea de a începe cu dreptul acest sezon. Slabe șanse, sunt câțiva jucători aduși de la Știința care sunt f.slabi.? Om trăi și vom vedea.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.