Ziarul euROpeanul va invata cum sa accesati fondurile europene

Ziarul euROpeanul va invata cum sa accesati fondurile europene

0 68

Miercuri, 13 august 2008, a aparut prima editie din acest an a ziarului euROpeanul, publicatie bilunara de informare, editata de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul insitutiei.
Aflat la al treilea an de publicare, euROpeanul s-a impus ca un ghid deosebit de util pentru toti cei interesati de modalitatile in care pot fi accesate fondurile structurale si de rezultatele ce se pot obtine prin utilizarea lor.
Rolul important pe care il are in informarea privind fondurile europene disponibile pentru Romania a fost confirmat si de “Diploma de excelenta in popularizarea, gestionarea si pregatirea programelor co-finantate din fonduri europene pentru cel mai bun jurnalism implicat in campania de informare europeana”, acordata in 2007, de EU-RO Clearing Funds.
Tiparit in 50.000 de exemplare, euROpeanul este disponibil gratuit in gari, la agentiile de voiaj, in trenurile InterCity, la metrou, Aeroportul Henri Coanda, camerele de comert si industrie, la prefecturi, consilii judetene, in principalele centre universitare din tara si la birourile de consiliere pentru cetãteni.
Pana la sfarsitul anului vor aparea 8 numere nationale si 4 numere regionale.
Articolele abordeaza atat subiecte de interes general pentru publicul larg, dar si sectiuni specializate pentru grupurile tinta distincte ale ziarului: administratia publica locala, institutii de invatamant, unitati sanitare, mediul de afaceri.
Interviuri cu personalitati din tara si din strainatate vor sta alãturi de articole in care echipa redactionalã va incerca sa explice notiuni complexe si din ce in ce mai prezente in limbajul cotidian al romanilor.
Si pentru ca euROpeanul si-a propus sa fie cat mai aproape de cetateni, o adresa postala si una electronica sunt la dispozitia cititorilor (europeanul@chelgate.ro). Varianta on-line, disponibila la adresa www.europeanul.ro, permite postarea comentariilor pe marginea articolelor publicate.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.