Zi istorică: Timmermans a anunțat că se va emite ”Legea Coloniei”! Vizată...

Zi istorică: Timmermans a anunțat că se va emite ”Legea Coloniei”! Vizată – România!

1 103

Această legislație nu va afecta numai România – deci sunt de asteptat reacții de la alte țări europene, în primul rând Italia și țările Grupului de la Vișegrad.
Declarație absolut inadmisibilă a prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, care nici măcar nu mai ascunde că România trebuie să se comporte ”la ordin”, iar indicațiile pe care le primește nu sunt respectate chiar de către cei care le emit.

”Avertizez Guvernul României să nu întreprindă acțiuni care să afecteze sistemul judiciar să să creeze impunitate pentru funcționarii de nivel înalt care au pedepse și condamnări pentru corupție”, a declarat Timmermans.
Acesta a apăsat pe pedala MCV, nu a îndrăznit să se ia de Viorica Dăncilă direct, apreciind că dialogul dintre România și Comisie este ”constructiv”, însă… ”nu am putut să tragem concluzia că România se află din nou pe calea cea bună”.

Frans Timmermans

Recomandările MCV, ordonanțele de urgență, transpunerea directivei privind prezumția de nevinovăție privind înghețarea și confiscarea activelor dar mai ales Secția de Investigarea a Infracțiunilor din Justiție sunt nemulțumirile lui Timmermans la nivel general.
”Dacă aceste probleme nu sunt rezolvate, Comisia ar trebui să facă ceva concret cu mijloacele care îi stau la dispoziție”, a amenințat Frans Timmermans.

Iar amenințare vine direct, fără ascunzișuri – ”cetățenii europeni” cer Comisiei să adopte legi (?!) pentru ”verificarea obiectivă a aplicării practice a dispozițiilor naționale privind statul de drept”!

Adică să intervină peste ceea ce decid țările în cauză în domenii pe care Comisia le consideră ca fiind ”Statul de drept”! Dar și să pedepsească prin celebrul Articol 7!
”Să adopte legislații generale care să permită verificarea obiectivă a aplicării practice a dispozițiilor naționale privind statul de drept pentru a consolida încrederea reciprocă între statele membre și pentru a facilita implementarea dispozițiilor articolului 7 din Tratat privind posibila încălcare a valorilor UE”, a declarat Timmermans.

Comisia are competență de propune acte legislative în aceste domenii, a spus Timmermans deci ”am hotărât să înregistrăm pe deplin această inițiativă a cetățenilor”.
Adică gata, se pune în practică ”legea Coloniei” – fiindcă așa ar trebui numită această lege!
Sigur, Timmermans spune că decizia de a înregistra această solicitare a ”cetățenilor europeni” nu poate ”să afecteze poziția Comisiei cu privire la conținutul ei”.
”Vom reveni asupra acestei chestiuni în momentul în care vom avea un milion de semnături”, a mai declarat Timmermans – normă care se va atinge, fără probleme, chiar din semnături adunate din România!

Imagini pentru roexit

Să nu uităm că, acum câteva zile, un purtător de mesaj al PNL, deputatul Răzvan Prișcă, declara deschis: ”Tema care eu cred că ar fi important să fie supusă întrebării publice este dacă poporul român este de acord ca, de acum încolo, orice fel de reformă, modificări ale întregii arhitecturi judiciare să se facă doar luând în calcul recomandările partenerilor noştri, la care noi am acceptat voluntar, cu sacrificii financiare să aderăm!”.
Cu alte cuvinte, nicio decizie importantă să nu fie luată fără a cere ”recomandările” UE și SUA! A fost firească reacția avocatului Dan Chitic – ”Adică să acceptăm statutul de colonii”.

Ceea ce a spus azi Timmermans – și ne întrebăm dacă nu cumva ”cetățenii europeni” care au propus ”Legea Coloniei” nu o fi chiar din #România?… Că Timmermans a fost recent la București.
Această legislație nu va afecta numai România – deci sunt de asteptat reacții de la alte țări europene, în primul rând Italia și țările grupului de la Vișegrad.

Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

COMENTARII

  1. Este Frans Maria Timmermans o FETITA numita Maria printre HOMOSEXUALII din UE? Cu siguranta este fiindca are o logica vaginala ca Merkel si May care se cred ZEITELE DEMOCRTIEI ca si CURVA ROMANEASCA numita KOVESI

    Frans Maria Timmermans este o GAURA de CUR care din punct de vedere DEMOCRATIC trebuie sa adune sa adune cate 2 milione de semnaturi din fiecare stat mebru al UE ca sa propuna LEGEA COLONIILOR. Daca un stat membru nu are 2 milione de semnaturi Legea nu se propune. Democratia o face numai acest SECURIST HOMOSEXUAL din tara CURVELOR prin care se mandreste OLANDA? Aceasta JAVRA impeuna cu HOMOSEXUALII din UE vrea sa transforme toate tarile din Europa de est in colonii fiindca BORFASII din vest s-au imbogatit prin UCIDEREA si JEFUIREA altor popoare. Le curg bale HOMOSEXUALILOR din UE dupa bogatiile ROMANIEI.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.