„Zertifikat Deutsch” se poate obtine si la Brasov

„Zertifikat Deutsch” se poate obtine si la Brasov

0 124

In zilele de 15 si 16 noiembrie, la Centrul Cultural German din Brasov, str. Lunga nr. 31, et. I, va fi sustinut, pentru prima data in orasul nostru, examenul pentru obtinerea certificatului international de limba germana, sub organizarea Institutului Goethe Bucuresti.


Zertifikat Deutsch (ZD) este un examen de germana organizat de Goethe-Institut, pentru a valida, in mod oficial, un nivel elementar (Grundstufe) al cunoasterii limbii germane.? „Zertifikat Deutsch” este recunoscut in Germania, ca dovada de cunoastere a limbii, in incercarea de a obtine cetatenia germana.?


Zertifikat Deutsch se orienteaza indeosebi spre nevoile celor care studiaza limba germana, intr-un program destinat invatamantului pentru adulti, in interiorul sau in afara unei tari de limba germana.


Centrul Cultural German din Brasov organizeaza cursuri de limba germana, pregatitoare pentru obtinerea certificatelor internationale eliberate de Institutul Goethe. Cursurile sunt impartite in module, un modul cuprinde 60 de ore si dureaza zece saptamani. Cei inscrisi trebuie sa parcurga cel putin sase module pornind de la nivelul de incepatori fara cunostinte de limba germana, pentru obtinerea certificatului. Cei care vor sustine examenul vor fi supusi unui examen de pretestare.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.