Naţionala U20 de hochei pe gheaţă a României va susţine un turneu în Slovacia, unde va juca mai multe meciuri amicale, pregătitoare pentru Campionatul Mondial. Pentru această acţiune, de la echipa Corona Braşov au fost selecţionaţi 10 jucători, Cosmin Agapie, Szabolcs More, Cristian Popa, Rareş Bularca, Vlad Grigori, Balasz Gajdo, Andrei Haraga, Andrei Anton, Norbet Fetes şi Vasile Andrei.

La Campionatul Mondial U20, divizia a 2-a, grupa B, care va avea loc între 17 şi 23 ianuarie 2016 la Novi Sad, Naţionala României se va duela cu Spania, Australia, Belgia, China şi Serbia.

Pe de altă parte, hocheiului feminin românesc revine în arena internațională, cu o spectaculoasă calificare. Echipa Națională Feminină de hochei a României s-a calificat în Divizia II, Grupa B a Campionatului Mondial..
În ultimul meci reprezentativa României a învins Bulgaria cu scorul de 8 – 3 (3 – 1, 2 – 1, 3 – 1). Goluri înscrise de echipa României au fost marcate de Voicu Ana cu 5 reușite, Ballo Noiemi cu 2 reușite și Popescu Magdolna.
Clasament final: 1. Romania , 2. Hong Kong, 3. South Africa
4. Bulgaria. Voicu Ana a fost desemnată de către antrenori cea mai bună jucătoare a echipei României.

În altă ordine de idei, vă reamintim că acţiunea caritabilă ,,De Sărbători dăruiește un zâmbet” ajunsă la a IV-a ediţie, se va desfăşura duminică, 13 decembrie, la Patinoarul Olimpic Braşov. Suporterii hocheiului sunt aşteptaţi cu mic cu mare și, neapărat cu jucării de pluș, la meciul Corona Brașov Wolves – Debreceni HK, din cadrul Ligii Mol, pentru a arunca pe gheaţă jucăriile, odată cu primul gol al echipei braşovene. Jucăriile colectate vor fi dăruite copiilor din casele de copii și centrele de plasament.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.