Zeama de varza sau Pilula antimahmureala

Zeama de varza sau Pilula antimahmureala

0 90

De Sarbatori e usor sa pierzi sirul paharelor de alcool baute. Rezultatul e vizibil a doua zi, o mahmureala de toata frumusetea. Putini stiu insa ca patru pastile pot rezolva rapid problema, iar pretul nu sare de 40 de lei. Pastila impotriva mahmurelii se vinde de mai multi ani in tarile occidentale si a fost lansata de curand si in Romania. Desi erau sceptici in privinta succesului pe care il va avea la noi, reprezentantii firmei care importa medicamentul spun ca vanzarile merg bine, iar acestea au crescut in perioada Sarbatorilor.
„A avut un succes peste asteptarile noastre. In perioada Sarbatorilor se vinde cel mai bine. Se iau doua pastile inainte si doua dupa. Nu recomandam consumul excesiv de alcool”, a declarat directorul uneia din firmele importatoare.
Pilua antimahmureala poate fi cumparata din farmacii, de pe internet si chiar din unele baruri sau cluburi. Pastila va scapa doar de starea de mahmureala, nu de cea de ebrietate.
Pilula impotriva mahmurelii nu este chiar o noutate. Aceasta a fost conceputa de oamenii de stiinta din Rusia in urma a 25 de ani de cercetari. Scopul pilulei era de a fi folosita de agentii secreti sovietici, rusii fiind cunoscuti pentru consumul mare de alcool. De aceea pastila mai este numita si „Pilula KGB”.
Unii prefera insa tot metodele traditionale. Zeama de varza, muraturile sau ceaiurile sunt mai bune pentru a inlatura starea de mahmureala.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.