ZDROB SI… ZDUB IN POIANA BRASOV !

ZDROB SI… ZDUB IN POIANA BRASOV !

0 350

Primul parc de agrement dintr-o staţiune turistică montană, funcţional în orice sezon, s-a deschis în Poiana Braşov.Investiţia finalizată deja în Poiana Braşov oferă, în primul parc de agrement dintr-o staţiune montană românească, funcţional în orice sezon, activităţi pentru familie, dar şi pentru amatorii de senzaţii tari.
Turiştii au la dispoziţie cîteva activităţi inedite, cum sînt cele de tubing, zorbing, bubble football, segway sau waterball. Acestea se vor desfăşura la baza pîrtiei Bradul din Poiana Braşov, pînă la prima zăpadă, atunci cînd activităţile se vor adapta sezonului.
Parcul este deschis în fiecare zi între orele 10.00 şi 18.00. Astfel, pe timp de vară, turiştii vor putea face tubing – o activitate de agrement plină de… adrenalină pe stomacul gol, cu inele gonflabile de mari dimensiuni, care alunecă pe o  pantă, ghidate de mantinele. O tură de tubing de vară îi va costa pe turişti cinci lei.ZDROB SI ZDUB
De asemenea, în Poiana Braşov se poate face şi zorbing – un sport extrem ce constă în rostogolirea unei persoane aflate într-o sferă transparentă, gonflabilă, de mari dimensiuni, pe un teren în pantă. O tură de zorbing insa costă ceva bani: 25 de lei.
Cei care vor să joace un alt fel de fotbal pot apela la bubble football, un sport în care echipamentul tradiţional este înlocuit cu o bilă transparentă purtată de fiecare jucător, care se poate astfel rostogoli sau lupta în teren.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.