Zboara Ialomiteanu?

Zboara Ialomiteanu?

0 141

O remaniere guvernamentala ar putea avea loc in luna iunie si vizeaza trei ministere – Economia, Agricultura si Finantele, la care se adauga postul inca vacant de la Munca, potrivit unor surse citate de „Mediafax”. Asa cum era de asteptat ceste ministere par sa provoace noi dispute in PDL.
Prima schimbare de ministri din acest an ar putea avea loc peste doua saptamani, dar discutiile pe aceasta tema aceasta sunt programate deja de luni (astazi 23 mai), conform unor suse din partid. Scripcaru este foarte iteresat de soarta pe care o va avea pupilul sau de suflet, ministrul Finantelor, Gheorge Ialomiteanu. Desi dezbaterile incep de astazi in Biroul Permanent al PDL, remanierea ar urma sa fie aplicata abia in iunie.
Oricum, concret, lupta dintre factiunile pedeliste pentru cele trei ministere ce sunt disputate in interior: Economia, Agricultura si Finantele, la care se adauga postul inca vacant de la Munca – lui Boc ii expira interimatul in cateva zile – a inceput in partidul de guvarnamant.

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.