Zarnestenii vor avea propriul RAT

Zarnestenii vor avea propriul RAT

0 73

Zarnestiul este pus pe fapte mari. Edilii orasului au anuntat ca intentioneaza sa creeze propriul serviciu de transport in comun. Serviciul va avea ca scop principal deservirea in special a?elevilor si a?varstnicilor. Pentru a da finalitate acestor intentii, in bugetul pe acest an al orasului a fost inclus un capitol special, cifra investitiei ridicandu-se la 95.000 de euro. Dorinta factorilor locali este de a achizitiona prin leasing un autobuz nou.


??????????? Aceasta nu este prima?tentativa de a introduce la Zarnesti un astfel de serviciu. In 2007 s-a mai incercat implementarea proiectului, dar din lipsa de fonduri a fost cumparat un autobuz vechi, care a cedat dupa doar doua luni de functionare. Licitatia publica deschisa privind operatorul de transport in comun va avea loc pe 22 februarie.


??????????? Dorel Barladeanu, viceprimarul Zarnestiului a anuntat si o posibila ruta a noului mijloc de tranhsport in comun: Zarnesti (centru) – cartierul Celohart – cartier Tohan (zona blocuri) – Tohanul Vechi – Tohanul Nou. Cursele vor fi cu plecare din ora in ora in intervalul de timp 10.00-19.00.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.