Zamfir „Orban, ia-ți looserii și du-te!”!

Zamfir „Orban, ia-ți looserii și du-te!”!

0 120

Senatorul de Brașov Daniel Zamfir, fost la PNL, ALDE şi actualmente independent  a postat pe pagina sa de facebook un atac dur la adresa foştilor săi din PNL, aflați acum la putere, aminitind că aceștia au ajuns să-l susțină pe Nicușor Dan la Primăria Bucureștiului pentru că n-au un candidat capabil s-o învingă pe Gabriela Firea. 

Zamfir susține că PNL este în cădere liberă după dezastrele de la guvernare, concluzionând: „Orban, ia-ți looserii și du-te!”.

Iată ce spune acesta: ,,De cate ori in ultimele lui l-ati auzit pe Orban invocand vointa romanilor? Anticipate ca asa vor romanii, distrugerea PSD ca asa vor romanii? Parea ca la alegeri ar fi avut PNL 57 la suta nu 27!

Iata cum vestea sustinerii lui Nicusor Dan pentru Capitala scoate adevarul la iveala! Nu doar ca marele partid nu are candidat care s-o invinga pe Gabi Firea, ci nu are candidat DELOC!

Cateva concluzii absolut obiective:

1. PNL este in cădere liberă după dezastrele de la Guvernare, a pierdut major din cele 27 de procente. Ce dovadă e pentru asta? Lipsa lor de speranţă că un candidat PNL ar putea să crească până la locale astfel încât să aibă o şansă împotriva Gabrielei Firea!

2. Rares Bogdan anunţase că dacă PNL nu are şi nu are candidat, atunci va accepta să candideze el. Nu o face, iar asta arată ca Orban-Ciţu au INGROPAT pâna si simpatia pentru ,,number one”, un personaj nou intrat in politică, beneficiar al unei şanse a ,,noutatii”.

3. Orban de ce nu candidează el însuşi? Premierul lăudat de Iohannis, autorul atâtor ,,reforme” şi ,,victorii” în faţa PSD?

Băieti, faceti public sondajul! Si până atunci nu mai jigniţi acest popor invocându-i voinţa!

P.S. Doamna Violeta, spaima liftierelor, cat sa fii avut in acest sondaj? In cel al CURS, presedinta PNL Bucuresti are 6 la suta!

Orban, ia-ţi looserii si du-te!

Cât despre candidatura lui Nicuăor Dan, senatorul braşoveam spune într-o altă postare că ,,Sigur că, pentru PNL-işti, Plicuşor Ban e imaculat acum, dar voi, cei care sunteti victimele abuzurilor celor apăraţi de Nicusor&Co ce ziceţi?” şi aminteşte cine i-a inventat acestă poreclă lui  ,,Cine credeti ca l-a poreclit pe Nicusor Dan, ,,Plicuşor Ban”? Fix PNL! Prietenii stiu de ce!”.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.