Zamfir a promovat Legea utilităților de Senat. Am putea plăti în lei...

Zamfir a promovat Legea utilităților de Senat. Am putea plăti în lei indiferent de curs.

0 151


Iulian Rinder


La Senat, a fost votată o lege foarte importantă pentru români. Este vorba despre legea privind contractele de prestări servicii și furnizare utilități ce urmează a fi plătite în lei nu în funcție de schimb valutar leu -euro.
,,În toate contractele de prestari servicii si furnizare de utilitati, in care partile contractante sunt rezidenti in Romania, pretul va fi exprimat DOAR in lei. Așadar, punem capat situatiilor in care devalorizarea leului in cazul-de exemplu- cotractelor de telefonie mobilă, va fi suportată doar de consumator. Pentru contactele care sunt pe perioadă nedeterminată sau pe o perioadă de minim 3 ani, in termen de 60 de zile se va modifica clauza prețului prin act aditional.
Pentru contractele care sunt pe o perioadă mai mica de 3 ani, se pastreaza referinta la moneda straina, doar ca va fi raportată la cursul BNR. În concluzie, telefonia mobilă, serviciile de utilități , învațământul privat, service, săli de fitness, toate în LEI!!!”, a scris pe pagina sa de facebook, senatorul Daniel Zamfir.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.