„Winterrace Sinaia 2008”

„Winterrace Sinaia 2008”

0 72

Amatorii de sport si iubitorii naturii vor avea parte in zilele de 15 si 16 februarie de o competiei din seria CarpathianMan. Este vorba despre „WINTERRACE SINAIA 2008”, competitie de schi alpinism, contracronometru, individuala, pentru sportivi legitimati si amatori.


Competitia este deschisa oricarui iubitor al sportului si al miscarii in natura si cuprinde doua sectiuni: elita si amatori. Pentru a participa la concurs este necesar sa aveti o stare buna de sanatate, un nivel minim de antrenament, un bagaj de cunostinte tehnice proprii schiului de tura si varsta minima de 18 ani. Exceptie face categoria elita juniori, care este deschisa tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani. Cei care nu au implinit 18 ani trebuie sa aiba acceptul scris si semnat al parintilor sau al tutorelui legal, pe formularul de inscriere si pe declaratia de responsabilitate. Participantii isi asuma intreaga responsabilitate pentru starea de sanatate in care se afla. Orice participant inscris va avea un numar de concurs si o acreditare si va trebui sa respecte regulile competitiei si sa urmeze indicatiile date de organizatori.


?


Inscrierea la concurs


Inscrierile se pot face prin posta sau direct, folosind formularul de inscriere si declaratia de responsabilitate, care trebuiesc completate si semnate de fiecare participant. Detalii despre inscrieri puteti gasi pe pagina de web: http://www.sinaiawinterrace.blogspot.com.


Pana pe 8 februarie, taxa de inscriere este de 35 de lei, iar dupa aceasta data, de 50 de lei. Taxa include o sapca oficiala, un gel, un baton energizant, bauturi energizante, fructe, alimente energizante, asistenta medicala, toate oferite de organizator, Asociatia Sport& Natura Piatra Craiului, din Zarnesti.


?


Premiile concursului

Clasamentele vor fi intocmite pe categorii de varsta si sex. Vor fi acordate premii primilor trei clasati la fiecare categorie. Toti cei care au terminat concursul vor primi diplome. Se vor acorda doua premii speciale pentru cei mai varstnici participanti. Pentru membrii Salvamont si ai Jandarmeriei Montane se va alcatui un clasament special, open. Acestia vor putea intra si in clasamentele pe categorii de varsta. Categoriile unde vor fi mai putin de cinci participanti vor putea fi combinate cu o alta categorie la alegerea organizatorului.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.