Werner… Amână dracului alegerile alea!

Werner… Amână dracului alegerile alea!

3 95

Werner,
Vezi că riști ca în trei săptămâni, fix de alegeri, să ai toată Transilvania și tot Banatul în carantină. Poate nu doar astea. Dar deja Sibiul tău drag e la peste 1% iar Clujul, Timișoara, Bistrița, Alba, vin tare de tot pe turnantă.
Să te văd cum o să faci tu alegerile alea cu peste un sfert de țară în carantină!
Termină cu șmenurile și obsesiile tale tâmpite și fă și tu odată ceea ce trebuie făcut pentru țara asta! Amână dracului alegerile alea!
Cere formarea unui guvern de uniune națională cu rămășițele de profesioniști pe care îi mai avem puse în posturile cheie.
Adună-i pe toți ceilalți, ludovici, ciolaci, julieni, băsiști, toată șleahta, care în uniformă, care în civil și pune-i să semneze un pact, moratoriu, hârtie, fițuică, orice, numai să se potolească cu mangleala până apare loboda și urzica-n primăvară.
Și să tacă! Măcar până atunci.
Poate nu ai observat, vine iarna Werner, vine cu bolile ei, cu frigul ei, Doamne ferește de zăpezi mari, să nu ajungem să ne plimbăm cu taburile bolnavii spre spitalele care oricum pârâie din toate încheieturile, populația este deja înfricoșată, învrăjbită și fără de speranță.
Fă și tu dracului măcar odată ce ar trebui să faci mereu! Fii om!

Autor: Emanuel – Bogdan Bobic
Sursa: facebook

COMENTARII

  1. Văd că toți nenorociții o ard cu amânatul alegerilor. DE CE? Nu, șobolanilor, situația trebuie lămurită. Oamenii trebuie să voteze cât mai repede. SĂ ALEAGĂ ODATĂ CE VOR PENTRU URMĂTORII 4 ANI. Vor ciuma roșie sau holera galbenă. Sau poate au mai evoluat și au început să nu mai dorească să fie mințiți și furați și vor alege altceva.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.