Weekend la teatru

Weekend la teatru

0 114

La acest sfarsit de saptamana, actorii Teatrului ?Sica Alexandrescu? au pregatit pentru brasovenii iubitori de teatru trei piese de exceptie. Sambata, 10 martie, institutia de cultura brasoveana va invita la spectacolul ?Sectorul S? care va avea loc la? Sala Studio, de la orele 17.00. Regie si text: Emanuel Parvu. Scenografia: Bogdan Spataru. Cu: Bianca Zurovski, Mirela Bors, Carmen Moruz, Relu Siriteanu


Tot sambata, de la orele 19.00, sunteti invitati la Sala Mare a Teatrului la piesa de teatru ?Variatiuni enigmatice? de Eric Emmanuel Schmitt, spectacol prezentat de trupa TEATRUL NOTTARA din Bucuresti in regia lui Claudiu Goga, scenografia:? Sica Rusescu. Din distributie fac Alexandru Repan, Mircea Diaconu, care dau viata cu infinita caldura, unei povesti zguduitoare. O intalnire intre doi actori de mare talent, cu temperamente si stiluri de joc diferite, intr-un spectacol de o rafinata simplitate.


?


Duminica, 11 martie 2007, de la orele 19.00, la Sala Mare se va desfasura spectacolul ?Copilul Ingropat? de Sam Shepard. Regia: Vlad Massaci. Scenografia: Dan Titza. In distributie: Mircea Andreescu, Virginia Itta Marcu, Mihai Bica, Iulia Popescu, Marius Cordos, Vlad Jipa, Dan Sandulescu.


?


Pretul biletelor: categ. I. 7 lei; categ. II. 5 lei


Pret redus pentru pensionari, elevi, studenti: 4 lei


Informatii si rezervari la tel: 0268/416.699


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.