Webstock – brasoveni ingeniosi pe internet

Webstock – brasoveni ingeniosi pe internet

0 191

Brasovenii au demonstrat ca pot fi foarte ingeniosi cand este vorba de ideile inovatoare in lumea extrem de variata si competitiva a internetului.
Vineri, 18 septembrie 2009, a avut loc gala Webstock 2009, eveniment aflat la a doua editie, o competitie dedicata proiectelor si ideilor web.
Printre castigatorii acestei editii se numara si agentia Firestarter din Brasov, mai exact castigatoarea locului 1 la categoria “Others”.
Firestarter este, din cate se pare, singura agentie de branding si advertising din Brasov. Este o agentie de publicitate full service orientata pe ATL si pe dezvoltare de brand-uri sau campanii de comunicare. “Nu suntem genul „producem din stoc pliante, cataloage si carti de vizita” insa gandim strategic campanii de comunicare si alegem cele mai potrivite mijloace prin care un brand sa intre in dialog cu consumatorii”, declara reprezentantii sai.
Webstock, conferinta organizata anual de Evensys-ul lui Cristi Manafu, fiind pentru toti participantii o manifestare plina de amintiri placute, noi prietenii si idei noi si nastrusnice.
Webstock a devenit deja un reper si un brand intre evenimentele online autohtone si pare ca va avea o viata lunga.
Anul acesta, in ciuda crizei, Webstock a fost mai mare ca oricand, numarul de participanti estimati pe durata intregii zile fiind de peste 500 de participanti. Pentru cei ce nu vor putea veni insa va exista si o transmisie live online prin Webstock TV.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.