We are the champions, we are the best!

We are the champions, we are the best!

0 228

Deunazi, o stire m-a “aprins” peste masura: la un jurnal al unei televiziuni, crainica a anuntat ca “suntem buni la circ”. Ei si? Asta-i stire, ce noutate crede asta ca ne spune? Pai servim circ dimineata, la pranz si seara. Fara paine, sa prevenim obezitatea! Pana sa pun? mana pe telefon, sa-mi exprim revolta, m-am lamurit. Era vorba despre Circul Globus, care a obtinut la Monte Carlo o distinctie la un festival international de circ: clovnul de bronz. Parca m-am bucurat, parca nu! Pai la potentialul nostru, doar atat? Cred ca este vorba despre management deficitar! Ia sa se fi dus la Monte Carlo trupa “Basescu&Co”, ca vorba unui politician brasovean, veneam acasa cu un clovn incrustat cu diamante, de palea si coroana Reginei Elisabeta a II-a a Angliei!


Pai le facea presedintele nostru o scamatorie ca aia de-a disparut flota, de-ntepeneau monegascii!Sau le facea un numar de echilibristica pe Axa Golden Blitz-Londra-Washignton, sau o dresura de caracatita?sau, intre doua dresuri de maimute babuine, ii distra pe spectatori, arunca cu paltonul, dansa tiganeste, isi punea fesul Paul&Shark, rostind apoteotic la final: eu sunt presedinte! Cred ca ar fi tresaltat cortul de hohote de ras! ?


Sau le aratau ai nostri un numar cu Basescu suspendat la trapez si prins apoi in plasa elastica, sau un numar cu dosarele disparute ale securitatii! Ce deliciu au ratat spectatorii aia!Pacat! Dar ne vom lua revansa!


Adriean Videanu, primarul din trupa Basescu, ?a premiat ieri trupa de circ Globus, asa de incurajare si a promis ca va investi mai mult in circ.


Ar putea sa fie una dintre promisiunile pe care democratii sa si le tina. C-o fi Globus, c-o fi Cotroceni sau Victoria ?este clar ca niscaiva bani tot va baga Videanu in circ! Poate pe aia de trebuie sa-i dea inapoi Dumitru Sechelariu, care, i-auziti ii are dar nu se stie de unde! Pai cum de unde? Din joben! Oameni buni, la circ suntem chiar profesionisti!


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.