Washingtonul este È™ocat – Turcia cere condamnarea sionismului!

Washingtonul este È™ocat – Turcia cere condamnarea sionismului!

0 93
Turcia asimilează sionismul crimelor împotriva umanității! Declaratiile sunt È™ocante. Secretarul american de Stat, John Kerry, a declarat, vineri, că afirmaÈ›iile premierului turc Recep Tayyip Erdogan prin care acesta pune semnul egalitatii intre sionism, antisemitism si fascism, sunt inadmisibile.
 
"Nu numai că nu suntem de acord cu ele, dar le găsim È™ocante”, a spus Kerry în timpul unei conferinÈ›e de presă la Ankara, alături de omologul său turc Ahmed Davutoglu. Noul È™ef al diplomaÈ›iei americane a mai spus că a vorbit despre aceasta cu ministrul turc de Externe È™i că intenÈ›ionează să o facă È™i cu premierul Erdogan.
 
“AÈ™a cum a fost cazul cu sionismul, antisemitismul È™i fascismul, acum este inevitabil să se considere islamofobia drept o crimă împotriva umanității’’, a declarat premierul Erdogan, miercuri, în timpul unei reuniuni a AlianÈ›ei civilizaÈ›iilor, care a avut loc la Viena, sub egida ONU.
 
Întrebat despre efectuil acestor declaraÈ›ii asupra relaÈ›iilor dintre Turcia È™i Israel, noul È™ef al diplomaÈ›iei SUA a declarat că există “o modalitate de a avansa, dar aceasta devine mai complicată după discursul pe care l-am auzit la Viena. (Călin Marchievic,cotidianul)
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.