Vremea se strică, apar ploile, iar la înălțimi mari, precipitațiile mixte

Vremea se strică, apar ploile, iar la înălțimi mari, precipitațiile mixte

0 55

Vremea se strică începând de miercuri. Temperaturile scad în majoritatea zonelor, iar averse, în general slabe cantitativ, se vor putea semnala aproape în fiecare zi după această dată.
Miercuri, vremea se va răcori în majoritatea regiunilor, dar mai ales în jumătatea de est a ţării şi va deveni în general instabilă. Vor fi înnorări şi ploi, ziua local în estul, sud-vestul şi sudul ţării şi izolat în rest, iar noaptea în cea mai mare parte a teritoriului. Vor fi mai ales averse, însoţite izolat de descărcări electrice, iar pe alocuri cantităţile de apă vor fi mai însemnate, în special în regiunile sud-vestice. Vor fi și condiţii de grindină. La munte, la altitudini de peste 2000 m, noaptea pot fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla moderat, cu intensificări, local şi temporar, în cea mai mare parte a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 şi 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade.

Joi vom avea parte tot de vreme instabilă. Meteorologii anunţă vreme rece pentru această data, în estul ţării. Temporar, cerul va avea înnorări accentuate şi va ploua în toate regiunile, iar pe arii restrânse cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat, local şi temporar cu unele intensificări, mai ales în vestul şi estul teritoriului, precum şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în Moldova şi 24 de grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 12 grade.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.