Vremea pentru duminica, 30 noiembrie

Vremea pentru duminica, 30 noiembrie

0 121

La fel ca in urma cu 18 ani in decembrie, an al schimbarii, in prima duminica de vot uninominal, vremea va fi frumosa in toata Romania.
In tara,vremea se va incalzi usor, mai ales in regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 13 grade, iar cele minime intre -2 si 7 grade, mai coborate in estul Transilvaniei. Cerul va fi temporar noros, iar in cursul noptii va ploua slab pe arii restranse in vest si nord-vest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest si la munte. Dimineata si noaptea se va semnala ceata in zonele joase din sud, centru si est. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.
In Bucuresti,vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de 1 … 2 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.
La munte,vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros, iar in cursul noptii va ploua slab, izolat in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, se va semnala ceata.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.