Vremea la inceput de saptamana

Vremea la inceput de saptamana

0 64

Dupa ce ziua de duminica a marcat o ameliorare a vremii sub aspectul precipitatiilor, dar si o recire semnificativa, la Brasov – 11 grade Celsius, inceputul de saptamana ne aduce o incalzire a vremii. Zona montana, cu destul de multa zapada pentru o prima repriza de sanius si chiar mai mult s-a remarcat cu o vreme frumoasa si rece.

Luni, desi dimineata va fi deosebit de rece, la amiaza se mai incalzeste. Cerul va fi mai mult noros in regiunile vestice si nord-vestice, unde spre seara local va ploua. La munte inca e lapovita, si posibil chiar ninsoare. Vantul are intensificari in Campia de Vest si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in Moldova si in depresiunile transilvane si 10 grade in Banat, dar si pe litoral. Dimineata, local va fi ceata in sudul tarii.
Si la Bucuresti e posibil sa fie ceata dimineata. Vreme rece, dar in general frumoasa, cu 6 grade la amiaza.

Marti se incalzeste in toata tara, chiar incepand de dimineata. Cerul mai e noros in vestul, nordul si centrul tarii, unde va ploua pe areale extinse. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare, si numai pe spatii restranse ploua slab.
Dimineata se produce ceata.
Vantul e mai nervos pe crestele montane, dar izolat si in Campia de Vest si in Dobrogea. Temperaturile maxime cresc cu 5-6 grade. Vor fi cuprinse intre 3 grade in Moldova si 12, 13 grade pe litoral si in Banat, poate chiar mai mult in Dealurile de Vest.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.