Vreme de iarna, Ger in toata tara!

Vreme de iarna,
Ger in toata tara!

0 102

Brasovenii s-au trezit miercuri dimineata cu o temperatura a aerului cuprinsa intre – 18 si -15 grade Celsius. Pentru ziua de miercuri se anunta o zi frumoasa, fara nori, cu ceva ceata in zona Oltului si pe vai si cu o temperatura care nu va va fi pozitiva, – 4 grade Celsius .
In tara vremea se mentine geroasa, miercuri, cu temperaturi maxime cuprinse intre -7 grade si un grad Celsius.
Cel mai frig a fost la Intorsura Buzaului, unde termometrele aratau, miercuri dimineata, -20 de grade. Foarte frig si la Stana de Vale, unde s-a inregitrat -19 grade.
In zonele din sudul si sud-estul tarii, dimineata, va fi ceata. Si in Capitala va fi frig, mercurul termometrelor nu va depasi la amiaza – 4 grade. La ora 6:00, la Bucuresti se inregistrau – 7 grade Celsius.

Joi, vremea se mentine rece, insa temperaturile vor fi in usoara crestere, cu temperaturi cuprinse intre minus 2 grade in Oltenia pana spre 4-5 grade in sudul Banatului si pe litoral. La Bucuresti va fi soare, cu o maxima de minus 2 grade Celsius.
Incepand de vineri, vremea incepe sa se mai incalzeasca. Potrivit Realitatea TV, temperaturile vor fi in crestere, cu valori cuprinse intre minus 4 grade la Alexandria si minus 3 la Giurgiu si Craiova, pana la 8 grade in sudul Banatului si in Delta Dunarii.
La Bucuresti, vineri dimineata va fi ceata, iar mercurul termometrelor nu va depasi minus 2 grade Celsius.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.